Arama Kutusu

25 Aralık 2010 Cumartesi

Zenginlik Zamanı ile Para Kazan!



Merhaba; İsmim Ali Aydın. İnternetten para kazanmak konusu ile ilgili bir çok sitenin yapımcısıyım. Uzun zamandır bu sektörünün içerisindeyim ve geçimimi internetten kazandığım parayla yani bu eğitim setinde anlattığım yöntemlerle sağlıyorum.
Sana bu sayfada vereceğim bilgiler doğru kararlar vermen halinde hayatını değiştirebilecek potansiyelde bilgiler. Eğer bu fırsatı görmezden gelmek istersen oda senin bileceğin iş.

Zenginlik Zamanı eğitim seti piyasada ki diğer kitaplar gibi tek bir konuyu değil bir çok konuyu kapsamaktadır. Bu sayede hiç bir internet bilgisi olmayan kişiler dahi internetten para kazanabilmenin keyfini yaşayabilecekler. Peki neler var bu eğitim setinin içinde bir bakalım.
Sıfırdan wordpres site yapmayı öğreneceksin. (İşi uzmanından, birinci elden öğrenmiş olacaksın. Aşşağıda ki google arama sonuçları resimlerinde ki sitelerimi inceleyebilirsin. Bu eğitim setiyle sende aynı düzeyde wordpress siteleri kolaylıkla yapabilceksin. Takıldığın noktalarda benden teknik destek alabileceksin)
WordPress ve Seo (Arama Motoru Optimizasyonu) konularında muhteşem bilgilere sahip olacaksın
Affiliate Marketing (Satış Ortaklığı) sistemi ile ilgili bilmen gereken en kritik bilgileri öğrenecek ve bu sayede hiç bir ingilizce bilgisine sahip olmadan, aylık binlerce dolarlık satışlar yapabileceksin.
Reklam ve Pazarlama konularında kimsenin bimediği, bilenlerin paylaşmak istemediği bilgileri öğrenerek hiç bir reklam maliyeti olmadan yada normalde yapman gerekenden çok daha az reklam maliyetiyle binlerce dolarlık satış yapabilmenin sırlarını öğreneceksin!
Facebook’un hiç bilinmeyen yönlerini öğrenerek, sana göstereceğim çalışma planı sayesinde hiç bir reklam maliyetin olmadan ilk ay içerisinde 1000$’lık yada daha fazla satış yapabilmenin yolunu öğreneceksin.
Google Adwords’te 15 TL’ye 100 TL’lik reklam yapabilmenin sırrını öğreneceksin ve bu işlemi dilediğin kadar yapabilirsin! Her bir işlem için karın 85 TL
Facebook’ta 90 TL’ye 315 TL’lik reklam yapabilmenin sırrını öğreneceksin ve bu işlemi dilediğin kadar yapabilirsin! Her bir işlem için karın 225 TL
Dünyanın en kaliteli hosting firmasıyla nasıl çalışabileceğini ve bu firmadan 50$’lık Google Adwords kuponunu nasıl alabileceğini öğreneceksin.
Mail Marketing konusunun önemini ve püf noktalarını öğrenecek, ilk ay 1$ ödeyerek dünyanın en kaliteli Auto Responder servisiyle nasıl çalışabileceğini öğreneceksin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder